Gina-Therese

Om någon undrade vart Cat5 fick sin inspiration ifrån så hittade jag svaret på myspace nyss. Hon heter Gina-Therese, bor i Helsingborg och är 22 år ung. På hennes website kan vi såväl se bilder på henne, läsa om hennes karriär och lyssna på hennes musik. Där finns även lite videoklipp; Gina-Therese som Bondbrud rekommenderas.

Hon är sexig (tydligen too sexy for her jeans, eftersom de inte sitter på allt som oftast), snygg, har attityden med versaler i och gör bra låtar. Eller en iaf. På den sista punkten skiljer hon sig från Cat5, eftersom deras musik inte är särskilt bra alls. I övrigt är de ganska lika.

MEN

ser vi Cat5 på Playboys sida med "hottest myspace girls"?

Just det.

Gina-Therese räcker hela vägen, Cat5 gör det inte. När Cat5 är bortglömda sedan länge kommer hennes stjärna att lysa starkt och klart, och halva västvärlden kommer nynna på "Girl Talk".

/A

That joke isn't funny anymore

Att Poppius är gränslös som få vet alla som har pratat med honom någon gång ute (han står alltid högst en milimeter ifrån en, going on om sig själv i en hel mansålder, som en annan Duracell-kanin) men att han var så här gränslös trodde man inte. Correction: Hoppades man inte.

"Tävling!
Har du koll på det hetaste inom det senaste?

[Här fanns det tre andra frågor, men vi cuttar direkt to the chase):

Fråga 4. Vi kan inte nämna det här med Terrys dator, vi är snälla människor, men vilket är hans favoritband?

1.West end girl
X Taxi,Taxi!
2.Dräp en hund

Skicka ditt svar till [email protected]. först rätt svar vinner en alkoholfri drink av poppius på lördag".

(DN på stan, tors 1/6 2006)


Hur smaklöst "skämtet" ovan är behöver egentligen inte förklaras, men låt oss säga detta: Det man inte vet säkert om, ska man inte tala om. Särskilt inte i en stor dagstidning. Det enda det kommer leda till (för nej, ingen kommer ens att småfnissa lite) är förstås att folk kommer att fråga ut Poppius om vad det var för något om Terrys dator, som "man" inte fick nämna. Och så kommer han spinna som en liten katt framför elden och spilla alla ryktesbönor som finns att spilla. Inte cool.

Viggo, varför anställde du Poppius? DU HAR SKAPAT ETT MONSTER!

/T